Steigerhouten meubels

Steigerhouten meubels op maat

Bent u op zoek naar steigerhouten meubels? Bij RoWoods bent u dan aan het juiste adres. Wij verzorgen de complete inrichting van uw huis en tuin. Of u nu op zoek bent naar een steigerhouten salontafel, tuinstoel of kast, wij staan voor u klaar. Steigerhoutenmeubelen hebben een robuuste en natuurlijke uitstraling. Bedenk zelf of wij ontwerpen voor u! In overleg maken wij meubels die volledig aan uw wensen voldoen.

Alle meubels worden met de hand op maat gemaakt voor de klant. Inbouwen in een speciale hoek, nis of erker is dus geen probleem. Het hout wordt splintervrij afgewerkt en eventueel naar wens gelakt. Dankzij de weersbestendige eigenschappen kunnen tuinmeubels de winter buiten doorbrengen. Steigerhout leent zich voor tal van meubeltoepassingen. Bijvoorbeeld als elegante eettafel, avontuurlijke hoogslaper of moderne servieskast.

RoWoods ontwerpt en bouwt steigerhouten meubels voor u op maat. RoWoods staat voor hoge kwaliteit en vriendelijke service, zo kunt u rekenen op een meubel dat jarenlang mee gaat.

  • Hoge kwaliteit
  • Vriendelijke service
  • Robuuste bouwmaterialen
  • Nagenoeg onderhoudsvrij

Steigerhout is een vurenhout met een lange, flexibele,vrij zachte vezel. Dit houtsoort komt uit de Larix familie en komt voornamelijk voor in Noord-Europa. Steigerhout is een natuurlijk materiaal, wat dus kan gaan werken. Dit betekent dat meubels die binnen worden geplaatst kunnen gaan krimpen en naden gaan vertonen. Buiten is het aan te raden om tijdens de herfst/winter deze af te dekken en ieder voorjaar te behandelen om ze in goede conditie te houden. Steigerhout kunt u het beste hiervoor behandelen met een steigerhoutbeits, de meubelen dienen voor behandeling wel voldoende droog en schoon te zijn. Ook kan er worden gekozen om het hout te behandelen met een coating om deze waterafstotend te maken. Dit houdt in dat als er andere vloeistoffen zoals een omvallend drinkglas over heen gaat de vloeistof er niet direct intrekt, wel dient dit direct te worden afgenomen. Deze coating wordt veel gebruikt bij tafelbladen. Als eenmaal de meubels zijn behandeld met deze coating kunnen deze later niet meer worden behandeld met een andere soort afwerking, zoals verf,olie of beits.

 

OP ZOEK NAAR EEN HOVENIER?

Met passie wordt uw tuin ingericht en onderhouden. U kunt rekenen op vakmanschap en hoge kwaliteit materialen. Onze kracht is het realiseren van al uw ideeën en tuinwensen. Met passie wordt uw tuin ingericht en onderhouden.